24PROC014118340
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ / ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
πρόσκληση για την με απευθείας ανάθεση παροχή υπηρεσιών κατάρτισης & εκπαίδευσης
παροχή υπηρεσιών κατάρτισης & εκπαίδευσης των εργαζομένων του κφαα καλλίστη 1 (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο για αναλυτική περιγραφή των ζητούμενων υπηρεσιών ανά κφαα). παροχή υπηρεσιών κατάρτισης & εκπαίδευσης των εργαζομένων του κφαα νεφέλη 1 (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο για αναλυτική περιγραφή των ζητούμενων υπηρεσιών ανά κφαα). παροχή υπηρεσιών κατάρτισης & εκπαίδευσης των εργαζομένων του κφαα νεφέλη 2 (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο για αναλυτική περιγραφή των ζητούμενων υπηρεσιών ανά κφαα). παροχή υπηρεσιών κατάρτισης & εκπαίδευσης των εργαζομένων του κφαα καλλίστη 2 (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο για αναλυτική περιγραφή των ζητούμενων υπηρεσιών ανά κφαα). παροχή υπηρεσιών κατάρτισης & εκπαίδευσης των εργαζομένων του κφαα καλλίστη 3 (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο για αναλυτική περιγραφή των ζητούμενων υπηρεσιών ανά κφαα). παροχή υπηρεσιών κατάρτισης & εκπαίδευσης των εργαζομένων του κφαα νεφέλη 3 (βλ. επισυναπτόμενο αρχείο για αναλυτική περιγραφή των ζητούμενων υπηρεσιών ανά κφαα).
  • 10-01-2024
  • 16.737,00
  • Κεντρικός Τομέας Αθηνών
23PROC013317228
ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ - ΒΟΥΛΑΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ / ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
προσκληση υποβολης προσφορας για την συντηρηση & τεχ. υποστηριξη συστη.θερμικων καμερων ανιχ.θερμο.
η παρούσα προβλέπει την κάλυψη των αναγκών του δήμου διάρκειας(18)μηνών για το σύστημα θερμικών καμερών που είναι σε θέση να εντοπίζει πηγές θερμότητας και εστίες πυρκαγιάς ενημερώνοντας άμεσα την πολιτική προστασία και τις λοιπές υπηρεσίες.μέσω προμήθειας & εγκατάστασης ανταλλακτικών,αναβαθμίσεις λογισμικού,σεμιναριακή και πραγματική εκπαίδευση προσωπικού,τεχνική υποστήριξη,συντήρηση,βλαβοληψία.
  • 29-08-2023
  • 26.015,20
  • Ανατολική Αττική
23PROC012695769
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ / ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
κλειστή πρόσκληση για την υποβολή τεχνικοοικονομικής προσφοράς για την παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης
παροχή υπηρεσιών πιστοποίησης για ως άνω σεμινάριο στους δύο (2) συμμετέχοντες παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης στο εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα: «vmware vsphere: install, configure, manage [v8]» και η εξ αποστάσεως παρακολούθησή του από δύο (2) στελέχη του τμήματος πληροφορικής της διεύθυνσης διοικητικών υπηρεσιών της ε.κ.
  • 17-05-2023
  • 2.773,28
  • Κεντρικός Τομέας Αθηνών

Εύρεση

settings