Οι συνδρομές μας

Από 1 μήνα έως και ετήσια. Δείτε τα βασικά πακέτα μας.

Εξάμηνο

Έτος

Simple

84 6μηνο
144 έτος
  • Προσθήκη Extra αποδεκτών ειδοποιήσεων (επιπρόσθετο κόστος)
  • 1 Προφίλ Ειδοποιήσεων
  • Σημειωματάριο Δημοσιεύσεων
  • Απεριόριστα Download από www.contracts.gr
  • XLSX Λήψη ειδοποιήσεων
  • Αναζήτηση Ιστορικού Βάσης Δεδομένων
  • Φίλτρα Αναζήτησης & Μετατροπές
  • Ανίχνευση Φράσεων
  • Ανάλυση Ανταγωνισμού

Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. Τιμές για τις μηνιαίες και 3μηνιαίες συνδρομές παρέχονται εντός της συνδρομητικής πλατφόρμας.

24/7 Email Υποστήριξη

Απαντάμε στις απορίες σας κάθε ημέρα και ώρα.

Δωρεάν αρχικό Setup

Διαμορφώνουμε τα προφίλ ειδοποιήσεων βάσει των αναγκών σας.

Απλότητα

Χωρίς υπογραφή συμφωνητικού και χωρίς αυτόματη χρέωση μετά τη λήξη της συνδρομής σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Εάν δεν βλέπετε απαντήσεις στα ερωτήματά σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@contracts.gr.

Βεβαίως! Μπορείτε να εγγραφείτε στην συνδρομητική μας πλατφόρμα και να έχετε πλήρη πρόσβαση ΔΩΡΕΑΝ για 14 ημέρες και χωρίς καμμία περαιτέρω δέσμευση.

Όχι. Εφόσον η συνδρομή σας λήξει δεν υπάρχει καμμία περαιτέρω δέσμευση ή χρέωση. Αυτονόητο είναι ωστόσο ότι θα πρέπει να μεριμνήσετε για την ανανέωση της συνδρομής σας.

Ναι, οποτεδήποτε επιθυμείτε μπορείτε από την πλατφόρμα μας να αγοράσετε μία άλλη συνδρομή ή να ανανεώσετε την ίδια. Η υπολειπόμενη αξία της τρέχουσας συνδρομής σας θα αφαιρεθεί αυτόματα.

Διαθέτουμε δύο συνδρομές. Την Simple και την Advanced. Αναλυτικά στοιχεία για τις δυνατότητες που σας παρέχονται σε κάθε μία εξ' αυτών δείτε εδώ.

Κατά κανόνα όχι. Ωστόσο για ορισμένες περιπτώσεις όπως π.χ για αγορά πολλών extra email είναι δυνατόν να προσφέρουμε εκπτώσεις. Οι εκπτώσεις δεν εφαρμόζονται όταν αγοράζετε ηλεκτρονικά αλλά αντιθέτως θα πρέπει να επικοινωνήσετε με εκπρόσωπό μας ο οποίος θα σας ενημερώσει εάν υφίστανται εκπτώσεις για την περίπτωσή σας και θα σας αποστείλει μία προσφορά.

Όχι δεν παρέχεται η πληρωμή σε μηνιαία βάση. Μπορείτε ωστόσο να αγοράσετε μηνιαία συνδρομή και να την ανανεώνετε πριν λήξει.

Εντός της συνδρομητικής πλατφόρμας σε ειδική σελίδα δηλώνετε όλα τα αναγκαία στοιχεία της εταιρείας σας και μετατρέπετε έτσι τον λογαριασμό σας από ιδιώτης σε εταιρεία. Ό,τι αγορές πραγματοποιήσετε μετέπειτα εκδίδεται τιμολόγιο με τα στοιχεία που δηλώσατε και αποστέλλεται στο email σας.

Μέσα από την πλατφόρμα μας μπορείτε να αγοράζετε/ανανεώνετε συνδρομή ηλεκτρονικά (με χρεωστική/πιστωτική κάρτα), ή με ηλεκτρονικό κωδικό πληρωμής (κωδικός πληρωμής VIVA Wallet. Εσείς πληρώνετε την VIVA Wallet και εκείνοι εμάς).Τέλος σε ειδικές περιπτώσεις ή όταν θέλετε να συντάξουμε προσφορά για εσάς, τότε σε αυτή την περίπτωση η πληρωμή γίνεται με τραπεζική κατάθεση.

Ναι. Μπορείτε να αγοράσετε πολλές συνδρομές και πολλές άδειες extra email addresses (για την αποστολή και σε αυτά τα email των ειδοποιήσεων). Η αγορά πολλαπλών συνδρομών και extra email γίνεται μόνο με τραπεζική κατάθεση αφού πρώτα ζητήσετε μία προσφορά.

Ναι. Θα πρέπει ωστόσο να επικοινωνήσετε με έναν εκπρόσωπό μας. Παρέχουμε ειδικές εκπτώσεις για bulk αγορές συνδρομών.

Ναι. Η συνδρομή περιλαμβάνει την αποστολή ειδοποιήσεων σε ένα email, αυτό με το οποίο έχετε εγγραφεί στην πλατφόρμα.Εφόσον θέλετε να στέλνετε ειδοποιήσεις και σε τρίτα email (είτε της εταιρείας σας είτε συνεργατών ή πελατών σας) τότε υπάρχει extra χρέωση. Για να δείτε τις τιμές μπορείτε να συνδεθείτε στην συνδρομητική μας πλατφόρμα ή να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Εγγραφείτε

Εγγραφείτε στην συνδρομητική μας πλατφόρμα και αξιοποιήστε τις υπηρεσίες ενημέρωσης που παρέχουμε.

Σύνδεση