ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ 14 ΗΜΕΡΕΣ
Δείτε διακηρύξεις τελευταίου 3μήνου!

21PROC009176343
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ / ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
περιληψη διακηρυξης για την προμηθεια υγρων καυσιμων της δ.α. βοιωτιας ετους 2022 με δικαιωμα προαιρεσης για το ετος 2023
αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια υγρών καυσίμων κίνησης και θέρμανσης, για τις ανάγκες των υπηρεσιών της δ.α. βοιωτίας, για το έτος 2022 ομαδα iii : προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης, για τις ανάγκες της δ.α. βοιωτίας, ομαδα iv : προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης, για τις ανάγκες του α.τ. θηβών, ομαδα v : προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης, για τις ανάγκες του α.τ. διστόμου-αράχοβας-αντίκυρας». αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια υγρών καυσίμων κίνησης και θέρμανσης, για τις ανάγκες των υπηρεσιών της δ.α. βοιωτίας, για το έτος 2022 ομαδα i: προμήθεια πετρελαίου ντίζελ και αμόλυβδης βενζίνης για την κάλυψη αναγκών κίνησης του μηχανοκίνητου στόλου της δ.α. βοιωτίας (επιτελείο, α.τ. λιβαδειάς, τ.α. λιβαδειάς), ομαδα ii: προμήθεια πετρελαίου ντίζελ και αμόλυβδης βενζίνης για την κάλυψη αναγκών κίνησης του μηχανοκίνητου στόλου του α.τ. διστόμου- αράχοβας-αντίκυρας». αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια υγρών καυσίμων κίνησης και θέρμανσης, για τις ανάγκες των υπηρεσιών της δ.α. βοιωτίας, για το έτος 2022 ομαδα i: προμήθεια πετρελαίου ντίζελ και αμόλυβδης βενζίνης για την κάλυψη αναγκών κίνησης του μηχανοκίνητου στόλου της δ.α. βοιωτίας (επιτελείο, α.τ. λιβαδειάς, τ.α. λιβαδειάς), ομαδα ii: προμήθεια πετρελαίου ντίζελ και αμόλυβδης βενζίνης για την κάλυψη αναγκών κίνησης του μηχανοκίνητου στόλου του α.τ. διστόμου- αράχοβας-αντίκυρας,».
  • 08-09-2021
  • 74.400,00
  • Βοιωτία
21PROC009176299
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ / ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
διακηρυξη για την προμηθεια υγρων καυσιμων της δ.α. βοιωτιας ετους 2022 με δικαιωμα προαιρεσης για το ετος 2023
αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια υγρών καυσίμων κίνησης για τις ανάγκες των υπηρεσιών της δ.α. βοιωτίας, για το έτος 2022, με δικαίωμα προαίρεσης για το έτος 2023 ομαδα i: προμήθεια πετρελαίου ντίζελ και αμόλυβδης βενζίνης για την κάλυψη αναγκών κίνησης του μηχανοκίνητου στόλου της δ.α. βοιωτίας (επιτελείο, α.τ. λιβαδειάς, τ.α. λιβαδειάς), ομαδα ii: προμήθεια πετρελαίου ντίζελ και αμόλυβδης βενζίνης για την κάλυψη αναγκών κίνησης του μηχανοκίνητου στόλου του α.τ. διστόμου- αράχοβας-αντίκυρας». αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια υγρών καυσίμων κίνησης και θέρμανσης, για τις ανάγκες των υπηρεσιών της δ.α. βοιωτίας, για το έτος 2022 ομαδα iii : προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης, για τις ανάγκες της δ.α. βοιωτίας, ομαδα iv : προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης, για τις ανάγκες του α.τ. θηβών, ομαδα v : προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης, για τις ανάγκες του α.τ. διστόμου-αράχοβας-αντίκυρας». αντικείμενο της σύμβασης είναι η προμήθεια υγρών καυσίμων κίνησης για τις ανάγκες των υπηρεσιών της δ.α. βοιωτίας, για το έτος 2022, με δικαίωμα προαίρεσης για το έτος 2023 ομαδα i: προμήθεια πετρελαίου ντίζελ και αμόλυβδης βενζίνης για την κάλυψη αναγκών κίνησης του μηχανοκίνητου στόλου της δ.α. βοιωτίας (επιτελείο, α.τ. λιβαδειάς, τ.α. λιβαδειάς), ομαδα ii: προμήθεια πετρελαίου ντίζελ και αμόλυβδης βενζίνης για την κάλυψη αναγκών κίνησης του μηχανοκίνητου στόλου του α.τ. διστόμου- αράχοβας-αντίκυρας».
  • 08-09-2021
  • 74.400,00
  • Βοιωτία

Εύρεση

settings