22PROC011016172
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ / ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
προσκλσηση εκδηλωση ενδιαφεροντος προμηθειας κλιματιστικων
προμήθεια τεσσάρων (4) κλιματιστικών μονάδων στις κτιριακές εγκαταστάσεις της πε ζακύνθου συμπεριλαμβανομένου των εργασιών αποξήλωσης και εγκατάστασης.
  • 28-07-2022
  • 2.294,00
  • Ζάκυνθος
22PROC011015926
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ / ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
προσκληση εκδηλωσης ενδιαφεροντος προμηθειας κουρτινων ,υφασματων και εργασιων τοποθετησης τους
έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης για προμήθεια υφάσματος (40 μ συνολικά). έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης για εργασίες αντικατάστασης – ραψίματος κουρτινών 2 παραθύρων του γραφείου αντιπεριφερειάρχη ζακύνθου και 3 εξωθυρών της αίθουσας συνεδριάσεων του περιφερειακού συμβουλίου καθώς και για εργασίες αντικατάστασης υφάσματος καναπέ και καρέκλας γραφείου αντιπεριφερειάρχη ζακύνθου. έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης για προμήθεια υφάσματος (40 μ συνολικά). έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης για εργασίες αντικατάστασης – ραψίματος κουρτινών 2 παραθύρων του γραφείου αντιπεριφερειάρχη ζακύνθου και 3 εξωθυρών της αίθουσας συνεδριάσεων του περιφερειακού συμβουλίου καθώς και για εργασίες αντικατάστασης υφάσματος καναπέ και καρέκλας γραφείου αντιπεριφερειάρχη ζακύνθου.
  • 28-07-2022
  • 3.406,28
  • Ζάκυνθος
19PROC004608611
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ / ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ανοικτός συνοπτικός διαγωνισμός με έγγραφες σφραγισμένες προσφορές για την προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού για τις ανάγκες των υπηρεσιών της π.ε ζακύνθου, έτους 2019».
προμήθεια μηχανημάτων φωτοαντιγραφής κλπ μηχανών γραφείου για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της δ/νσης αγροτικής οικονομίας προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών και λοιπού βοηθητικού συναφούς εξοπλισμού για την κάλυψη των αναγκών της δ/νσης αγροτικής οικονομίας προμήθεια μηχανημάτων φωτοαντιγραφής κλπ μηχανών γραφείου για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του τμήματος κτηνιατρικής πε ζακύνθου προμήθεια μηχανημάτων φωτοαντιγραφής κλπ μηχανών γραφείου για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των υπηρεσιών της πεζ προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών και λοιπού βοηθητικού συναφούς εξοπλισμού για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκων των υπηρεσιών της πεζ προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών και λοιπού βοηθητικού συναφούς εξοπλισμού γραφομηχανών για την κάλυψη των αναγκών του τμήματος κτηνιατρικής πε ζακύνθου
  • 14-03-2019
  • ---
  • Ζάκυνθος

Εύρεση

settings