23PROC013306550
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) / Α2 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
προσκληση υποβολης προσφορας για την ανανέωση της ετήσιας πρόσβασης στη βάση δεδομένων findbiz.gr
ανανέωση της ετήσιας απεριόριστης πρόσβασης σε βάση δεδομένων επιχειρήσεων με πλήρη οικονομικά στοιχεία. παροχή στοιχείων επιχειρήσεων και ομίλων επιχειρήσεων. τα στοιχεία αφορούν σε επιχειρήσεις στην ελλάδα με ξένο μέτοχο, σε ελληνικές επιχειρήσεις με θυγατρικές στην ελλάδα ή στο εξωτερικό, στους ομίλους επιχειρήσεων και τις συνδεόμενες επιχειρήσεις (κύριες ή θυγατρικές) και στοιχεία για τους μετόχους επιχειρήσεων ομίλων και θυγατρικών επιχειρήσεων ομίλων (συμπεριλαμβανομένων των φυσικών προσώπων).
  • 28-08-2023
  • 17.967,60
  • Πειραιάς, Νήσοι
22PROC010767138
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) / Α2 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
προσκληση υποβολης προσφορας για την «ανανέωση της ετήσιας απεριόριστης πρόσβασης στη βάση δεδομένων επιχειρήσεων www.findbiz.gr και για την πρόσβαση σε αρχείο δεδομένων με στοιχεία επιχειρήσεων
ανανέωση της ετήσιας απεριόριστης πρόσβασης στη βάση δεδομένων επιχειρήσεων www.findbiz.gr με πλήρη οικονομικά στοιχεία και για την πρόσβαση σε αρχείο δεδομένων με στοιχεία επιχειρήσεων και ομίλων επιχειρήσεων
  • 17-06-2022
  • 17.769,20
  • Πειραιάς, Νήσοι
22PROC010686673
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ / ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ
διακήρυξη διαγωνισμού 1/2022 ινσετε
ηλεκτρονικός ανοικτός διαγωνισμός άνω των ορίων με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση τη βέλτιστη σχέση ποιότητας-τιμής, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο άρθρο 2.3.1 της διακήρυξης. συστημικός αρ. εσηδησ: 162375. το έργο στοχεύει στην ανάπτυξη εργαλείων μέσω της δημιουργίας και λειτουργίας ενός πιλοτικού μηχανισμού, πλήρως λειτουργικού, συμβουλευτικού και επιχειρησιακού, για την συστηματική πρόγνωση και παρακολούθηση των μεταβολών του παραγωγικού περιβάλλοντος και την υποστήριξη των δράσεων ανάπτυξης και προσαρμοστικότητας των επιχειρήσεων και των εργαζομένων. θα πρέπει να υποστηρίζει τη λειτουργία των μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων (υφιστάμενων, ή υπό ίδρυση), την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και των προϊόντων του τουριστικού τομέα, την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, ενώ θα διευκολύνει την δικτύωση (networking) των επιχειρήσεων, τις συμπράξεις με στόχο την ανάδειξη των τουριστικών προορισμών και τη διάχυση (dissemination) της πληροφόρησης προς το σύνολο των επιχειρήσεων και φορέων (κλαδικών, δημοσίων, ιδιωτικών κλπ.) του τουρισμού.
  • 03-06-2022
  • 1.034.904,00
  • Κεντρικός Τομέας Αθηνών
22PROC010685623
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ / ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ
προκήρυξη διαγωνισμού 1/2022
το έργο στοχεύει στην ανάπτυξη εργαλείων μέσω της δημιουργίας και λειτουργίας ενός πιλοτικού μηχανισμού, πλήρως λειτουργικού, συμβουλευτικού και επιχειρησιακού, για την συστηματική πρόγνωση και παρακολούθηση των μεταβολών του παραγωγικού περιβάλλοντος και την υποστήριξη των δράσεων ανάπτυξης και προσαρμοστικότητας των επιχειρήσεων και των εργαζομένων. θα πρέπει να υποστηρίζει τη λειτουργία των μικρομεσαίων τουριστικών επιχειρήσεων (υφιστάμενων, ή υπό ίδρυση), την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και των προϊόντων του τουριστικού τομέα, την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, ενώ θα διευκολύνει την δικτύωση (networking) των επιχειρήσεων, τις συμπράξεις με στόχο την ανάδειξη των τουριστικών προορισμών και τη διάχυση (dissemination) της πληροφόρησης προς το σύνολο των επιχειρήσεων και φορέων (κλαδικών, δημοσίων, ιδιωτικών κλπ.) του τουρισμού.η διαθεσιμότητα των δεδομένων και των αποτελεσμάτων της πράξης, θα πρέπει να προσφέρει στρατηγικά οφέλη στις επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου.
  • 03-06-2022
  • 1.034.904,00
  • Κεντρικός Τομέας Αθηνών

Εύρεση

settings