23PROC013189483
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ (Δ.Ε.Υ.Α.) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ / Δ.Ε.Υ.Α.Α./Υ.ΠΕ.Δ.Υ.Π.Π.Ε.
προσκληση εκδηλωσης ενδιαφεροντος για την αναθεση της προμηθειας « προμηθεια χημικων αντιδραστηριων φασματομετρων των εργαστηριων της δ.ε.υ.α.α. »
η διεύθυνση πe.δ.υ.π.π.ε. της δ.ε.υ.α.α. προκειμένου να εξασφαλίσει την άρτια λειτουργία των εγκαταστάσεων διύλισης πόσιμου νερού και για να διασφαλίζονται τα απαραίτητα ποιοτικά χαρακτηριστικά τόσο του πόσιμου νερού, όσο και των απορριπτέων λυμάτων, είναι αναγκαία η διενέργεια ποιοτικών ελέγχων τόσο στη διαδικασία επεξεργασίας του πόσιμου νερού όσο και στη διαδικασία επεξεργασίας των λυμάτων. οι προαναφερθείσες εγκαταστάσεις διαθέτουν εργαστήρια τα οποία κάνουν τις απαραίτητες αναλύσεις για την ποιότητα του πόσιμου νερού και των λυμάτων αντίστοιχα. για την διενέργεια των ελέγχων αυτών, είναι απαραίτητη η χρήση χημικών αντιδραστηρίων, θρεπτικών και λοιπών αναλωσίμων υλικών
  • 01-08-2023
  • 4.432,68
  • Έβρος
23PROC013162017
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ (Δ.Ε.Υ.Α.) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ / Δ.Ε.Υ.Α.Α./Υ.ΠΕ.Δ.Υ.Π.Π.Ε.
προσκληση εκδηλωσης ενδιαφεροντος για την αναθεση της προμηθειας « προμηθεια χημικων αντιδραστηριων των εργαστηριων της δ.ε.υ.α.α. »
η διεύθυνση πe.δ.υ.π.π.ε. της δ.ε.υ.α.α. προκειμένου να εξασφαλίσει την άρτια λειτουργία των εγκαταστάσεων διύλισης πόσιμου νερού και για να διασφαλίζονται τα απαραίτητα ποιοτικά χαρακτηριστικά τόσο του πόσιμου νερού, όσο και των απορριπτέων λυμάτων, είναι αναγκαία η διενέργεια ποιοτικών ελέγχων τόσο στη διαδικασία επεξεργασίας του πόσιμου νερού όσο και στη διαδικασία επεξεργασίας των λυμάτων. οι προαναφερθείσες εγκαταστάσεις διαθέτουν εργαστήρια τα οποία κάνουν τις απαραίτητες αναλύσεις για την ποιότητα του πόσιμου νερού και των λυμάτων αντίστοιχα. για την διενέργεια των ελέγχων αυτών, είναι απαραίτητη η χρήση χημικών αντιδραστηρίων, θρεπτικών και λοιπών αναλωσίμων υλικών.
  • 27-07-2023
  • 714,24
  • Έβρος
23PROC013124724
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ (Δ.Ε.Υ.Α.) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ / Δ.Ε.Υ.Α.Α./Υ.ΠΕ.Δ.Υ.Π.Π.Ε.
προσκληση για κατάθεση οικονομικής προσφοράς για την προμήθεια με τίτλο «αναγέν\rηση έξη (6) στηλών απιονισμένου νερού zαlιον 600 λίτρων των εργαστηρίων της δ.ε.υ.α.α.»
η δ.ε.υ.α.α. διαθέτει εγκαταστάσεις διύλισης του πόσιμου νερού, το οποίο και παροχετεύει με πόσιμο νερό κατάλληλων χαρακτηριστικών, την ευρύτερη περιοχή του καλλικρατικού δήμου αλεξανδρούπολης. επίσης διαθέτει σταθμούς επεξεργασίας των λυμάτων στις πόλεις της αλεξανδρούπολης και των φερών. που αποχετεύονται από την ευρύτερη περιοχή. για την λειτουργία των εγκαταστάσεων αυτών και για να διασφαλίζονται τα απαραίτητα ποιοτικά χαρακτηριστικά τόσο του πόσιμου νερού, όσο και των απορριπτέων λυμάτων, είναι αναγκαία η διενέργεια ποιοτικών ελέγχων τόσο στη διαδικασία επεξεργασίας του πόσιμου νερού όσο και στη διαδικασία επεξεργασίας των λυμάτων. οι προαναφερθείσες εγκαταστάσεις διαθέτουν εργαστήρια τα οποία κάνουν τις απαραίτητες αναλύσεις για την ποιότητα του πόσιμου νερού και των λυμάτων αντίστοιχα. για την διενέργεια των ελέγχων αυτών, είναι απαραίτητη η χρήση απιονισμένου νερού. τα εργαστήρια παράγουν απιονισμένο νερό με την χρήση στηλών απιονισμού του οίκου zalion δυναμικότητας παραγωγής 600 λίτρων. ακολούθως οι στήλες μπορούν να αναγεννηθούν.
  • 20-07-2023
  • 1.264,80
  • Έβρος
23PROC012643106
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ (Δ.Ε.Υ.Α.) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ / Δ.Ε.Υ.Α.Α./Υ.ΠΕ.Δ.Υ.Π.Π.Ε.
προσκληση για κατάθεση οικονομικής προσφοράς για την «μικροβιολογική και χημική ανάλυση δειγμάτων α) πόσιμου νερού β) επεξεργασμένων λυμάτων γ) ιλύος εελ δ) θαλάσσιου αποδέκτη» για το έτος 2023
για τον έλεγχο ενός μεγάλου αριθμού παραμέτρων όπως βαρέων μετάλλων, φυτοφαρμάκων, παρασιτοκτόνων, οργανοχλωριωμένων ενώσεων κλπ) απαιτούνται όργανα όπως ατομική απορρόφηση, αέριος χρωματογράφος, ιοντικός χρωματογράφος, μεγάλου κόστους που ξεπερνούν συνολικά τα 100.000 €, ενώ παράλληλα απαιτείται και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό για την λειτουργία τους. η δευαα για δέκα και πλέον χρόνια έχει μια πολύ καλή συνεργασία με το διαπιστευμένο εργαστήριο υγιεινής και προστασίας περιβάλλοντος του δημοκριτείου πανεπιστημίου θράκης, για την ανάλυση των απαιτούμενων παραμέτρων. για τον σκοπό αυτό η υπηρεσία πε.δ.υ.π.π.ε. της δ.ε.υ.α.α. συνέταξε μελέτη προϋπολογισμού 18.850 € πλέον φπα 24 % για την ανάθεση παροχής υπηρεσίας με τίτλο «μικροβιολογική και χημική ανάλυση δειγμάτων α) πόσιμου νερού β) επεξεργασμένων λυμάτων γ) ιλύος εελ δ) θαλάσσιου αποδέκτη»
  • 10-05-2023
  • 23.374,00
  • Έβρος
23PROC012247721
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ (Δ.Ε.Υ.Α.) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ / Δ.Ε.Υ.Α.Α./Υ.ΠΕ.Δ.Υ.Π.Π.Ε.
προμήθεια χημικών αντιδραστηρίων φασματοφωτομέτρων των εργαστηρίων της δευαα
η δ.ε.υ.α.α. διαθέτει εγκαταστάσεις διύλισης του πόσιμου νερού, το οποίο και παροχετεύει με πόσιμο νερό κατάλληλων χαρακτηριστικών, την ευρύτερη περιοχή του καλλικρατικού δήμου αλεξανδρούπολης. επίσης διαθέτει σταθμούς επεξεργασίας των λυμάτων στις πόλεις της αλεξανδρούπολης και των φερών. που αποχετεύονται από την ευρύτερη περιοχή. για την λειτουργία των εγκαταστάσεων αυτών και για να διασφαλίζονται τα απαραίτητα ποιοτικά χαρακτηριστικά τόσο του πόσιμου νερού, όσο και των απορριπτέων λυμάτων, είναι αναγκαία η διενέργεια ποιοτικών ελέγχων τόσο στη διαδικασία επεξεργασίας του πόσιμου νερού όσο και στη διαδικασία επεξεργασίας των λυμάτων. οι προαναφερθείσες εγκαταστάσεις διαθέτουν εργαστήρια τα οποία κάνουν τις απαραίτητες αναλύσεις για την ποιότητα του πόσιμου νερού και των λυμάτων αντίστοιχα. για την διενέργεια των ελέγχων αυτών, είναι απαραίτητη η χρήση χημικών αντιδραστηρίων, θρεπτικών και λοιπών αναλωσίμων υλικών.
  • 07-03-2023
  • 12.400,00
  • Έβρος
22PROC011754374
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ (Δ.Ε.Υ.Α.) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ / Δ.Ε.Υ.Α.Α./Υ.ΠΕ.Δ.Υ.Π.Π.Ε.
προσκληση καταθεσης οικονομικης προσφορας ''εξωτερικος ελεγχος ποιοτητας για βιοαναλυτικα εργαστηρια
το πρόγραμμα εξωτερικού ποιοτικού ελέγχου elqa ανήκει στα προγράμματα elqa (external laboratory quality assessment) που είναι εθνικά προγράμματα εξωτερικού ελέγχου ποιότητας που απευθύνονται στα βιοϊατρικά και στα βιοαναλυτικά εργαστήρια, και αφορά (α) στο πρόγραμμα φυσικοχημικού ελέγχου ποιότητας πόσιμου ύδατος και (β) στο πρόγραμμα μικροβιολογικού ελέγχου ποιότητας πόσιμου ύδατος .
  • 07-12-2022
  • 4.774,00
  • Έβρος
22PROC011601882
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ (Δ.Ε.Υ.Α.) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ / Δ.Ε.Υ.Α.Α./Υ.ΠΕ.Δ.Υ.Π.Π.Ε.
μικροβιολογικη κα χημικη αναλυση δειγματων α) ποσιμου νερου β) επεξεργασμενων λυματων γ) ιλυος εελ δ) θαλασσιου αποδεκτη
απαίτηση της νομοθεσίας και υποχρέωση της δευαα (κυα γ1(δ)/γπ οικ 67322 – φεκ β΄3282/2017) είναι ο συχνός ποιοτικός έλεγχος σε μια σειρά παραμέτρων των 24 ζωνών ύδρευσης της πόλης της αλεξανδρούπολης, της πόλης των φερών και των οικισμών του δήμου αλεξανδρούπολης.παράλληλα η δευαα, έχει υποχρέωση για τον συχνό έλεγχο της ποιότητας των επεξεργασμένων λυμάτων στην εκροή της εελ αλεξανδρούπολης σύμφωνα και με την αεπο της εελ.
  • 15-11-2022
  • 21.166,80
  • Έβρος

Εύρεση

settings