22PROC010529026
ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
επεμβασεις εξοικονομησης ενεργειας και εφαρμογης τεχνολογιων απε στο γυμνασιο-λυκειο πυργετου
το έργο αφορά στον καθορισμό των κατάλληλων αρχιτεκτονικών και ηλεκτρομηχανολογικών επεμβάσεων για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου του γυμνασιου - λυκειου πυργετου . οι παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας και εγκατάστασης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας μπορούν να αποφέρουν ουσιαστική μείωση της κατανάλωσης ενέργειας στο κτήριο και κατ’ επέκταση του λειτουργικού τους κόστους. στόχος των προτεινόμενων παρεμβάσεων της μελέτης, είναι η βελτίωση των ενεργειακών χαρακτηριστικών του κτηρίου και η κατάταξή του σε όσο το δυνατόν ανώτερη κατηγορία (με βάση τις προτάσεις στην κατηγορία α+).
  • 11-05-2022
  • 591.550,00
  • Λάρισα
21PROC009833315
ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
κατασκευή υπογείωση δικτύου αγωγών άρδευσης ραψάνης του δήμου τεμπών
το συγκεκριμένο έργο αφορά την αντικατάσταση υπαρχόντων δικτύωνάρδευσης, συνολικού μήκους 9.400 μ., στις περιοχές «προφήτης ηλίας», «πλαϊνή»και «τουρτούρα», καθώς και την κατασκευή αρδευτικής δεξαμενής στην θέσηπροφήτης ηλίας της κτηματικής περιφέρειας ραψάνης της δε κάτω ολύμπου τουδήμου τεμπών. το υπό αντικατάσταση δίκτυο, με σημείο υδροληψίας την πηγή στηνθέση «σπετσιώτη» ραψάνης, αρδεύει έκταση 300 στρεμμάτων, η οποία αποτελείταικατά κύριο λόγο από αμπελώνες και ελαιώνες. λόγω του επιφανειακού καιπαλαιωμένου δικτύου, παρατηρούνται μεγάλες απώλειες ύδατος, οι οποίεςκαθιστούν επιτακτική την ανάγκη υπογείωσης του, και αντικατάστασης του με νέουαγωγούς.σκοπός του έργου είναι η βελτίωση της παραγωγής των καλλιεργειών, αλλάκαι η εξοικονόμηση του αρδευόμενου ύδατος, μέσω της καλύτερης διαχείρισης καιαξιοποίησης του, με την ταυτόχρονη βελτίωση των ποιοτικών και ποσοτικώνχαρακτηριστικών των ήδη αρδευόμενων εκτάσεων, της κτηματικής περιφέρειαςραψάνης.
  • 24-12-2021
  • 568.000,00
  • Λάρισα
21PROC009734011
ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
κατασκευη υπογειωση αγωγων αρδευσης ελατειας του δήμου τεμπών
το προτεινόμενο έργο αφορά την αντικατάσταση - υπογείωση υφιστάμενων επιφανειακών αγωγών άρδευσης, συνολικού μήκους 14.857 μ. σε τμήματα του υπάρχοντος δικτύου, της κτηματικής περιφέρειας ελάτειας.σκοπός του έργου είναι η μείωση απωλειών ύδατος οι οποίες παρουσιάζονται λόγω της παλαιότητας των υφιστάμενων επιφανειακών αγωγών, αλλά και των συχνών διαρροών που παρουσιάζονται. επίσης, μέσω της σωστής διαχείρισης ύδατος θα επιτευχθεί βελτίωση τόσο των ποιοτικών όσο και των ποσοτικών χαρακτηριστικών των καλλιεργούμενων εκτάσεων.
  • 14-12-2021
  • 900.000,49
  • Λάρισα
21PROC009368058
ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
κατασκευή παιδικού σταθμού στην τκ πυργετού» του δήμου τεμπών
το έργο αφορά την επέκταση και διάφορες εργασίες σε υφιστάμενο κτίριο, για την μετατροπή και τη δημιουργία ενός (1) νέου τμήματος νηπιακής φροντίδας στον πυργετό του δήμου τεμπών σύμφωνα με τον προϋπολογισμό και το τιμολόγιο μελέτης καθώς και με τις υποδείξεις της τεχνικής υπηρεσίας.οι εργασίες που θα εκτελεστούν στο υφιστάμενο κτίριο που βρίσκεται στην τ.κ. πυργετού του δήμου τεμπών προκειμένου να μετατραπεί σε παιδικό σταθμός είναι:1. οικοδομικές εργασίες (περίφραξη εξωτερικού χώρου, επέκταση του υφιστάμενου κτιρίου, θερμομόνωση, επιχρίσματα, χρωματισμοί, επενδύσεις, επιστρώσεις, μεταλλικές κατασκευές κλπ , κουζίνα και w/c.).2. εργασίες συντήρησης στα ηλεκτρολογικά δίκτυα καθώς και στον περιβάλλοντα χώρο όπως εργασίες πρασίνου, κατασκευής σταμπωτού δαπέδου, τοποθέτησης περγκόλων καθώς και εξοπλισμού παιδικών χαρών για νήπια (προμήθεια και τοποθέτηση ειδικού δαπέδου).
  • 14-10-2021
  • 299.999,66
  • Λάρισα
21PROC009289939
ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
εσωτερικη οδοποιια δημου τεμπων (αποκατασταση ασφαλτικου οδοστρωματοσ)
το έργο αφορά την ανακατασκευή – βελτίωση και εξομάλυνση τουασφαλτοτάπητα των δημοτικών και κοινοτικών δρόμων στο σύνολο των τοπικώνκοινοτήτων του δήμου τεμπών, όπου κρίνεται απαραίτητο και σύμφωνα με τιςυποδείξεις της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου. οι επεμβάσεις αφορούν συνολικήεπιφάνεια ασφαλτοτάπητα 6.450,00 m2 περίπου.
  • 30-09-2021
  • 149.567,80
  • Λάρισα
21PROC009209204
ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
επεμβασεις εξοικονομησης ενεργειας και εφαρμογης τεχνολογιων απε στο λυκειο συκουριου
το έργο αφορά στον καθορισμό των κατάλληλων αρχιτεκτονικών και ηλεκτρομηχανολογικών επεμβάσεων για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτηρίων του λυκειου συκουριου . οι παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας και εγκατάστασης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας μπορούν να αποφέρουν ουσιαστική μείωση της κατανάλωσης ενέργειας στα κτήρια και κατ’ επέκταση του λειτουργικού τους κόστους. στόχος των προτεινόμενων παρεμβάσεων της μελέτης, είναι η βελτίωση των ενεργειακών χαρακτηριστικών των κτηρίων και η κατάταξή τους σε όσο το δυνατόν ανώτερη κατηγορία (με βάση τις προτάσεις στην κατηγορία α+).
  • 15-09-2021
  • 554.950,00
  • Λάρισα
21PROC009135371
ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
αναπλασεις οικισμου συκουριου
το έργο αφορά την διαμόρφωση της εισόδου συκουρίου από το ύψος του γηπέδου συκουρίου μέχρι την πλατεία ρήγα φεραίου συνολικού μήκους 900 μ. περίπου. οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν είναι οι εξής:1.θα κατασκευασθούν κρασπεδόρειθρα συνολικού μήκους 2250 μ., θα τσιμεντοστρωθούν πεζοδρόμια με σκυρόδεμα οπλισμένο c12/15 και δομικό πλέγμα, και θα πλακοστρωθούν με πλάκες πεζοδρομίου. 2.θα δημιουργηθεί διάδρομος όδευσης τυφλών με την πλακόστρωση ειδικών πλακών. 3.οι υφιστάμενοι τσιμενταύλακες απορροής ομβρίων υδάτων, θα καλυφθούν με σχάρες για την διευκόλυνση της κίνησης των πεζών και των οχημάτων. 4.επίσης θα τοποθετηθούν φωτιστικά σώματα τύπου led, για μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, σε νέους σιδηροϊστούς ηλεκτροφωτισμού κατά μήκος των πεζοδρομίων και σε σημεία που αυτό είναι εφικτό. 5.στις εισόδους των ιδιοκτησιών καθώς και σε διασταυρώσεις με άλλες οδούς, θα τοποθετηθούν εγκιβωτισμένοι αγωγοί ομβρίων υδάτων.6.σε μήκος 400 μ. περίπου και πλάτους 5 μ. από το γηπέδο συκουρίου και νοτιοδυτικά θα διαμορφωθεί ένας χώρος πρασίνου με την εγκατάσταση χλοοοτάπητα και δέντρων.
  • 31-08-2021
  • 399.000,00
  • Λάρισα
21PROC008618213
ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης για την εκπόνηση σχεδίου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (σ.φ.η.ο.) στο δήμο τεμπών
αντικείμενο της συγκεκριμένης υπηρεσίας είναι η παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης προκειμένου ο δήμος τεμπων να εκπονήσει ένα σύγχρονο, βιώσιμο, λειτουργικό και αποτελεσματικό σύστημα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την απαραίτητη συνθήκη για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης, ήτοι ένα δίκτυο υποδομών φόρτισης στα λειτουργικά όριά του.
  • 18-05-2021
  • 39.680,00
  • Λάρισα
20PROC006936195
ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
επεμβασεις εξοικονομησης ενεργειας και εφαρμογης τεχνολογιων απε στο γυμνασιο-λυκειο γοννων
το σύνολο των επεμβάσεων για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτηρίου περιλαμβάνει τις εξής δράσεις :toποθέτηση εξωτερικής θερμομόνωσης στέγης κτιρίου με πλάκες εξηλασμενης πολυστερίνης πάχους 100 mm.toποθέτηση συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης κελύφους κτιρίου με πλάκες πετροβάμβακα πάχους 80 mm.εγκατάσταση συστοιχίας αντλιών θερμότητας αέρος- νερού συνολικής εγκατεστημένης ισχύoς 140 kw με 2 θερμοδοχεία αντικατάσταση του συνόλου των φωτιστικών σωμάτων από φωτιστικά τύπου led.εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος 51 kwp .εισαγωγή συστήματος ενεργειακής διαχείρισης κτιρίου (bems).
  • 29-06-2020
  • 426.000,00
  • Θεσσαλία

Εύρεση

settings