24PROC014156372
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ / ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ
διευκρινισεις για "ενεργειακες παρεμβασεις στο μεγαρο και σε κτιρια της βουλης των ελληνων"
παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης στο κτήριο της βουλής επί της οδού αμαλίας 22-24 παρεμβάσεις ενεργειακής αναβάθμισης κλιματισμού του παιδικού σταθμού και ειδικών χώρων στο μέγαρο της βουλής
  • 22-01-2024
  • 1.090.000,01
  • Κεντρικός Τομέας Αθηνών
24PROC014155070
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ / ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ Π.Ε. ΛΑΣΙΘΙΟΥ
πρόσκλ.εκδήλ.ενδιαφ.για την προμ.κλιματιστικών&εργ.συντήρ.για τις ανάγκες υπηρ.της π.ε.λ στη σητεία.
πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια (8) κλιματιστικών σετ, για τις εργασίες τοποθέτησης τους καθώς και τις εργασίες συντήρησης και απεγκατάστασης παλαιών, για τις ανάγκες των απομακρυσμένων υπηρεσιών της π.ε. λασιθίου για τα τμήματα μεταφορών και αγροτικής ανάπτυξης και κτηνιατρικής σητείας.
  • 22-01-2024
  • 6.820,00
  • Λασίθι
6ΥΡ3469Η4Σ-ΤΨΟ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΑΕ / ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
διενέργεια ηλεκτρονικού ανοικτού κάτω των ορίων διαγωνισμού με κριτήριο ανάθεσης “την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής” για το έργο: «προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού και λοιπού εξοπλισμού και εκτέλεση σχετικών εργασιών και παροχή υπηρεσιών για τη διαμόρφωση του χώρου γραφείων επί της οδού χανδρή 3 στο μοσχάτο».
  • 29-12-2023
  • 260.400,00
  • Νότιος Τομέας Αθηνών
23PROC014073785
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΑΕ / ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
διενέργεια ηακο έργο "προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού ... γραφείων επί της οδού χανδρή 3 στο μοσχάτο"
«προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού και λοιπού εξοπλισμού και εκτέλεση σχετικών εργασιών και παροχή υπηρεσιών για τη διαμόρφωση του χώρου γραφείων επί της οδού χανδρή 3 στο μοσχάτο». «προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού και λοιπού εξοπλισμού και εκτέλεση σχετικών εργασιών και παροχή υπηρεσιών για τη διαμόρφωση του χώρου γραφείων επί της οδού χανδρή 3 στο μοσχάτο». «προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού και λοιπού εξοπλισμού και εκτέλεση σχετικών εργασιών και παροχή υπηρεσιών για τη διαμόρφωση του χώρου γραφείων επί της οδού χανδρή 3 στο μοσχάτο». «προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού και λοιπού εξοπλισμού και εκτέλεση σχετικών εργασιών και παροχή υπηρεσιών για τη διαμόρφωση του χώρου γραφείων επί της οδού χανδρή 3 στο μοσχάτο». «προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού και λοιπού εξοπλισμού και εκτέλεση σχετικών εργασιών και παροχή υπηρεσιών για τη διαμόρφωση του χώρου γραφείων επί της οδού χανδρή 3 στο μοσχάτο». «προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού και λοιπού εξοπλισμού και εκτέλεση σχετικών εργασιών και παροχή υπηρεσιών για τη διαμόρφωση του χώρου γραφείων επί της οδού χανδρή 3 στο μοσχάτο». «προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού και λοιπού εξοπλισμού και εκτέλεση σχετικών εργασιών και παροχή υπηρεσιών για τη διαμόρφωση του χώρου γραφείων επί της οδού χανδρή 3 στο μοσχάτο». «προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού και λοιπού εξοπλισμού και εκτέλεση σχετικών εργασιών και παροχή υπηρεσιών για τη διαμόρφωση του χώρου γραφείων επί της οδού χανδρή 3 στο μοσχάτο». «προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού και λοιπού εξοπλισμού και εκτέλεση σχετικών εργασιών και παροχή υπηρεσιών για τη διαμόρφωση του χώρου γραφείων επί της οδού χανδρή 3 στο μοσχάτο». «προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού και λοιπού εξοπλισμού και εκτέλεση σχετικών εργασιών και παροχή υπηρεσιών για τη διαμόρφωση του χώρου γραφείων επί της οδού χανδρή 3 στο μοσχάτο». «προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού και λοιπού εξοπλισμού και εκτέλεση σχετικών εργασιών και παροχή υπηρεσιών για τη διαμόρφωση του χώρου γραφείων επί της οδού χανδρή 3 στο μοσχάτο». «προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού και λοιπού εξοπλισμού και εκτέλεση σχετικών εργασιών και παροχή υπηρεσιών για τη διαμόρφωση του χώρου γραφείων επί της οδού χανδρή 3 στο μοσχάτο». «προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού και λοιπού εξοπλισμού και εκτέλεση σχετικών εργασιών και παροχή υπηρεσιών για τη διαμόρφωση του χώρου γραφείων επί της οδού χανδρή 3 στο μοσχάτο».
  • 29-12-2023
  • 260.399,78
  • Νότιος Τομέας Αθηνών
23PROC014047036
ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ / ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια και εγκατάσταση κλιματιστικών μηχανημάτων
προμήθεια και εγκατάσταση κλιματιστικών μηχανημάτων προμήθεια και εγκατάσταση κλιματιστικών μηχανημάτων
  • 22-12-2023
  • 13.699,88
  • Ανατολική Αττική

Εύρεση

settings