22PROC010811935
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ (Ε.Ο.Κ.Κ.) / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
προσκληση εκδηλωσης ενδιαφεροντος ιατρικων υπηρεσιων
ο ιατρός θα προσφέρει τις επιστημονικές του υπηρεσίες σε θέματα υγιεινής και εφαρμογής μέτρων προστασίας κατά του covid-19 και θα αποτελέσει από την πλευρά της ε.ο.κ. – κ. μέλος της υγειονομικής επιστημονικής επιτροπής για θέματα covid-19 που συστήθηκε από τη γγα. επιπλέον θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ως προς την παρακολούθηση και θεραπεία των αθλητών και αθλητριών των εθνικών συγκροτημάτων, τακτικά ή κατά περίπτωση, με την μέριμνα των προπονητών. τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις του ιατρού των εθνικών ομάδων, καθορίζονται από το άρθρο στ του κανονισμού εθνικών ομάδων, πλήρη γνώση του οποίου έλαβε ο ιατρός, καθώς και κάθε άλλη υπηρεσία που του ανατίθεται από το δ.σ. της ε.ο.κ. – κ. και έχει σχέση με την ιδιότητά του.
  • 24-06-2022
  • 3.600,00
  • Πειραιάς, Νήσοι
22PROC010192269
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ (Ε.Ο.Κ.Κ.) / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
προσκληση εκδηλωσης ενδιαφεροντος διαχειρισης συστηματος βασης δεδομενων για το οικονομικο ετος 2022
σύστημα διαχείρισης βάσης δεδομένων, που αφορά την ανάγκη για αναβάθμιση και εκσυγχρονισμού του υπάρχοντος πληροφοριακού συστήματος (στο εξής «π.σ.») με τον υποχρεωτικό διαχωρισμό του μητρώου αθλητών ανά άθλημα, την δυνατότητα έκδοσης έγκυρων αποτελεσμάτων για μια σειρά νέων αγωνισμάτων και αθλημάτων (μεγάλων αποστάσεων– sup – surf) και την μετάπτωσή του σε ηλεκτρονική πλατφόρμα (cloud), την παροχή δυνατότητας στα σωματεία-μέλη της ομοσπονδίας για την ηλεκτρονική ανανέωση των δελτίων, την ηλεκτρονική έκδοση νέων δελτίων, ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής αθλητών για διασυλλογικούς και πανελλήνιου αγώνες, την δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής των κάθε είδους παραβόλων προςτην ομοσπονδία, την έκδοση ηλεκτρονικού δελτίου αθλητή με τη δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης των στοιχείων όπως και την δυνατότητα ηλεκτρονικού ελέγχου εγκυρότητας ή μη του δελτίου αθλητή μέσω μιας δωρεάν εφαρμογής σε έξυπνα κινητά, όπως και την δυνατότητα του σωματείου-μέλους να έχει μια πλήρη εικόνα σχετικά με το μητρώο των αθλητών του, τις συμμετοχές και τα αποτελέσματα του.
  • 11-03-2022
  • 11.160,00
  • Πειραιάς, Νήσοι
22PROC010192236
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ (Ε.Ο.Κ.Κ.) / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
προσκληση εκδηλωσης ενδιαφεροντος λογιστικων υπηρεσιων 2022
λογιστικές υπηρεσίεςεπίβλεψη των καταχωρήσεων όλων των οικονομικών πράξεων, οι οποίες θαπραγματοποιούνται από το αρμόδιο προσωπικό της ομοσπονδίας στο πρόγραμμα γενικής λογιστικής που κατέχει η ομοσπονδία με φυσική παρουσία στην έδρα της ή μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης- χαρακτηρισμός εσόδων και εξόδων my data,- υποβολή πάσης φύσεως φορολογικών δηλώσεων προς την αρμόδια δ.ο.υ, μέσω taxis ή χειρόγραφα,- προετοιμασία μισθοδοσίας προσωπικού καθώς και επιμέρους ενεργειών (απδ ικα, βεβαιώσεις αποδοχών, σεπε, οαεδ, ενιαία αρχή πληρωμών κλπ),- σύνταξη οικονομικού, ταμειακού απολογισμού και ισολογισμού χρήσης,- προετοιμασία προϋπολογισμού επόμενου έτους,- παρακολούθηση της πορείας του προϋπολογισμού τρέχοντος έτους καθώς καιπροετοιμασία αναμόρφωσης προϋπολογισμού όπου απαιτείται,- προετοιμασία οικονομικών καταστάσεων για έγκριση από το δσ,- προετοιμασία και σύνταξη των πάσης φύσεως οικονομικών καταστάσεων πουπροβλέπονται ή ζητούνται από την γγα
  • 11-03-2022
  • 7.440,00
  • Πειραιάς, Νήσοι

Εύρεση

settings