23PROC014041976
ΕΥΔΑΠ ΑΕ / ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
ολοκληρωση κτιριου και εγκατασταση εξοπλισμου νεου συνεργειου οχηματων–μηχανηματων στις εγκατ..e-886
το αντικείμενο της παρούσας εργολαβίας αφορά όλες τις απαιτούμενες οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, για την αποπεράτωση του εσωτερικού χώρου του νέου συνεργείου οχημάτων - μηχανημάτων, προκειμένου το κτίριο να είναι σε θέση να λειτουργήσει απρόσκοπτα. το κτίριο βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων της ευδαπ α.ε. στο γαλάτσι, πλησίον της βόρειας πύλης.
  • 22-12-2023
  • 454.375,82
  • Κεντρικός Τομέας Αθηνών
23PROC013979629
ΕΥΔΑΠ ΑΕ / ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
συμφωνία-πλαίσιο για την κατασκευή, επισκευή, συντήρηση & διασκευή κτηρίων και εγκαταστάσεων..e-908
επιλογή αναδόχου για τη συμφωνία - πλαίσιο με κωδικό ε-908, περιλαμβάνονται οι εργασίες κατασκευής, επισκευής, συντήρησης και διασκευής των κτηρίων και των εγκαταστάσεων και κτηρίων της ε.υδ.α.π. α.ε. με τους περιβάλλοντες χώρους τους, των αντλιοστασίων και δεξαμενών ύδρευσης και αποχέτευσης καθώς και αδόμητων οικοπέδων που υπάγονται στην διεύθυνση εγκαταστάσεων και ακίνητης περιουσίας της ευδαπ
  • 15-12-2023
  • 6.408.991,58
  • Κεντρικός Τομέας Αθηνών
22PROC010848892
ΕΥΔΑΠ ΑΕ / ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
«προσωρινη διασκευη χωρων του κτηριου πληροφορικης της ε.υδ.α.π. α.ε. στο γαλατσι», εργολαβία: ε-899
το αντικείμενο της παρούσας εργολαβίας αφορά όλες τις απαιτούμενες οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, στους υφιστάμενους χώρους του ισογείου και του υπογείου του κτηρίου της πληροφορικής στις εγκαταστάσεις της ε.υδ.α.π. α.ε. επί της οδού ωρωπού 156 στο γαλάτσι. ο σκοπός των εργασιών είναι η δημιουργία περισσότερων θέσεων εργασίας και η προσαρμογή της λειτουργίας του υπογείου στις παρούσες ανάγκες των υπηρεσιών. οι εργασίες θα εκτελούνται σύμφωνα με τα τεύχη δημοπράτησης της εργολαβίας (τεύχος ε.σ.υ. και τα παραρτήματά της, τιμολόγιο δημοπράτησης, προϋπολογισμό δημοπράτησης, τεχνική περιγραφή, τεχνικές προδιαγραφές, σχέδια).διευκρινίζεται ότι όλα τα υλικά και μέσα για την εκτέλεση της εργολαβίας θα τα προμηθεύεται ο ανάδοχος.η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε δύο (2) μήνες από την ημερομηνία κοινοποίησης της απόφασης κατακύρωσης της σύμβασης στον ανάδοχο.
  • 01-07-2022
  • 104.393,12
  • Κεντρικός Τομέας Αθηνών
21PROC009394890
ΕΥΔΑΠ ΑΕ / ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
διασκευη στο διωροφο μισθωμενο κτηριο της γενικης διευθυνσης μεγαλων εργων επι του 21ου χλμ. λ. μαραθωνος στο πικερμι
στο αντικείμενο του έργου περιλαμβάνονται οι εργασίες διασκευής, ανακαίνισης, επισκευής του συνόλου του μισθωμένου από την ε.υδ.α.π. α.ε. κτηρίου επί του 21ου χλμ. της λ. μαραθώνος στο πικέρμι, προκειμένου να διαμορφωθεί σε χώρο γραφείων όπου θα στεγαστούν οι διευθύνσεις της γενικής διεύθυνσης μεγάλων έργων. οι ως άνω εργασίες στον κύριο όγκο τους αποτελούν διαμόρφωση του ισογείου και του α΄ ορόφου σε χώρους γραφείων με χωρίσματα από διπλή γυψοσανίδα και μεταλλικό σκελετό πάχους 50mm, υαλοπίνακες ασφαλείας (laminated), χώρους wc με άνθυγρη γυψοσανίδα, καθώς και μικρό χώρο κουζίνας, επιστρώσεις πλακιδίων, κατασκευή νέας ψευδοροφής, προμήθεια και εγκατάσταση κλιματισμού (ψύξη-θέρμανση), προμήθεια και εγκατάσταση υδραυλικού ανελκυστήρα χωρίς μηχανοστάσιο, κατασκευή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων ισχυρών ρευμάτων, εγκατάσταση συστημάτων πυρασφάλειας και λοιπές εργασίες όπως αναφέρονται στην τεχνική περιγραφή και καθορίζονται από τα αρχιτεκτονικά και τα ηλεκτρομηχανολογικά σχέδια και τα λοιπά τεύχη δημοπράτησης.
  • 20-10-2021
  • 555.790,46
  • Κεντρικός Τομέας Αθηνών
21PROC008670891
ΕΥΔΑΠ ΑΕ / ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
«συμφωνια πλαισιο για τη διασκευη, επισκευη, συντηρηση και κατασκευη κτηριων και εγκαταστασεων σε περιοχες αρμοδιοτητας της ε.υδ.α.π. α.ε.», ε-883
στο αντικείμενο της συμφωνίας – πλαίσιο περιλαμβάνονται οι εργασίες κατασκευής, προσθήκης, διασκευής, ανακαίνισης, επισκευής – συντήρησης του συνόλου των εγκαταστάσεων και κτηρίων της ε.υδ.α.π. α.ε. με τους περιβάλλοντες χώρους τους, των αντλιοστασίων και δεξαμενών ύδρευσης και αποχέτευσης καθώς και αδόμητων οικοπέδων που υπάγονται στην διεύθυνση κτηριακών εγκαταστάσεων και ακίνητης περιουσίας της ε.υδ.α.π. α.ε.οι ως άνω εργασίες στον κύριο όγκο τους αποτελούν προγραμματισμένα έργα του επενδυτικού προγράμματος της ε.υδ.α.π. α.ε. καθώς και πάγιες συνήθεις εργασίες συντήρησης και επισκευών των εγκαταστάσεων της εταιρείας. τόπος εκτέλεσης του έργου είναι εγκαταστάσεις και κτήρια της ε.υδ.α.π. α.ε (ιδιόκτητα και μισθωμένα), καθώς και δεξαμενές και αντλιοστάσια ύδρευσης και αποχέτευσης τα οποία βρίσκονται εντός (αθήνα, προάστια, πειραιά) αλλά και εκτός του πολεοδομικού ιστού των αθηνών σε όλες τις περιοχές που δραστηριοποιείται η ε.υδ.α.π. α.ε., όπως σαλαμίνα, ψυττάλεια, ασπρόπυργο, ν. πέραμο, ραφήνα, πολυδένδρι, υδραγωγεία - κανάλια (μόρνου, υλίκης, ενωτικό), μάνδρα, βίλιζα- αγ. θωμά βοιωτίας, υλίκη, δίστομο, μαραθώνα, μόρνο και εύηνο.
  • 27-05-2021
  • 6.408.991,58
  • Κεντρικός Τομέας Αθηνών
20PROC007710959
ΕΥΔΑΠ ΑΕ / ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
«συμφωνια-πλαισιο για την εκπονηση κτηριακων & τοπογραφικων μελετων που αφορουν κτηρια & εγκαταστασεις σε περιοχες αρμοδιοτητας της ε.υδ.α.π. α.ε. & συνταξη τευχων δημοπρατησησ» κωδικός μελέτης: m-204
αντικείμενο της παρούσας σύμβασης με τη διαδικασία της συμφωνίας - πλαίσιο, είναι η εκπόνηση μελετών κτηριακών έργων και η έκδοση σχετικών αδειών δόμησης που υπάγονται στην αρμοδιότητα της διεύθυνσης κτηριακών εγκαταστάσεων & ακίνητης περιουσίας της ε.υδ.α.π. α.ε. και η σύνταξη τευχών δημοπράτησης όπου απαιτηθεί, έτσι ώστε, με βάση και την αξιολόγηση των προτεραιοτήτων και των δεδομένων κάθε περίπτωσης, να καταστεί δυνατός ο προγραμματισμός της δημοπράτησής τους ή της άμεσης κατασκευής τους από το προσωπικό της εταιρείας όπου αυτό είναι εφικτό.
  • 25-11-2020
  • 1.781.384,00
  • Κεντρικός Τομέας Αθηνών
19PROC004521646
ΕΥΔΑΠ ΑΕ / ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
μελέτη επεκτάσεων καθ΄ ύψος κτηρίων πληροφορικής στο γαλάτσι και χημείου στις αχαρνές-αλλαγή χρήσης στο κτήριο χημείου στο γαλάτσι και νομιμοποίηση όλων των κτισμάτων στα οικόπεδα γαλατσίου και αχαρνώ
στο κτήριο πληροφορικής πρόκειται να υλοποιηθεί εσωτερική επέκταση του α΄ορόφου-παταριού και επέκταση καθ΄ ύψος β΄ορόφου με προσθήκη ανελκυστήρα για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών της δ/νσης πληροφορικής της ευδαπ. στο κτήριο χημείου αχαρνών πρόκειται να υλοποιηθεί τροποποίηση της διαρρύθμισης του ισογείου και επέκταση καθ΄ ύψος α΄ορόφου σε ολόκληρη την επιφάνεια κάλυψης, δηλ. 651,22 τ.μ. στο κτήριο γραφείων στο χώρο κλειστών δεξαμενών πρόκειται να γίνει αλλαγή της χρήσης από χημείο σε χώρους γραφείων για κάλυψη γραφειακών αναγκών.
  • 26-02-2019
  • ---
  • Κεντρικός Τομέας Αθηνών

Εύρεση

settings