Ε5ΓΜΟΞ3Μ-ΗΧΙ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ / ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
προμήθεια χύμα νωπού γάλακτος προς τυροκόμηση για τις εκπαιδευτικές ανάγκες της σ.α.ε.κ. ιωαννίνων – γαλακτοκομική σχολή για το έτος κατάρτισης 2025-2026. κωδικός cpv: 03331100-1 πρόβειο γάλα 03331200-2 κατσικίσιο (γίδινο) γάλα 03333000-4 αγελαδινό γάλα
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ / ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
προμήθεια χύμα νωπού γάλακτος προς τυροκόμηση για τις εκπαιδευτικές ανάγκες της σ.α.ε.κ. ιωαννίνων – γαλακτοκομική σχολή για το έτος κατάρτισης 2025-2026. κωδικός cpv: 03331100-1 πρόβειο γάλα 03331200-2 κατσικίσιο (γίδινο) γάλα 03333000-4 αγελαδινό γάλα
25PROC017060502
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ / ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
προκηρυξη για προμηθεια χυμα γαλακτος για τις αναγκες της σαεκ ιωαννινων 2025-2026
αντικείμενο του διαγωνισμού η επιλογή αναδόχου για την προμήθεια χύμα νωπού γάλακτος για τις εκπαιδευτικές ανάγκες της σ.α.ε.κ. ιωαννίνων - γαλακτοκομική σχολή για το έτος κατάρτισης 2025-2026, και συγκεκριμένα από την υπογραφή της σύμβασης (από 01/10/2025) έως 30/06/2026. η περιγραφή των ειδών γάλακτος, η ποσότητα ανά είδος και οι τεχνικές προδιαγραφές τους αναλυτικά παρουσιάζονται στο παράρτημα αντικείμενο του διαγωνισμού η επιλογή αναδόχου για την προμήθεια χύμα νωπού γάλακτος για τις εκπαιδευτικές ανάγκες της σ.α.ε.κ. ιωαννίνων - γαλακτοκομική σχολή για το έτος κατάρτισης 2025-2026, και συγκεκριμένα από την υπογραφή της σύμβασης (από 01/10/2025) έως 30/06/2026. η περιγραφή των ειδών γάλακτος, η ποσότητα ανά είδος και οι τεχνικές προδιαγραφές τους αναλυτικά παρουσιάζονται στο παράρτημα αντικείμενο του διαγωνισμού η επιλογή αναδόχου για την προμήθεια χύμα νωπού γάλακτος για τις εκπαιδευτικές ανάγκες της σ.α.ε.κ. ιωαννίνων - γαλακτοκομική σχολή για το έτος κατάρτισης 2025-2026, και συγκεκριμένα από την υπογραφή της σύμβασης (από 01/10/2025) έως 30/06/2026. η περιγραφή των ειδών γάλακτος, η ποσότητα ανά είδος και οι τεχνικές προδιαγραφές τους αναλυτικά παρουσιάζονται στο παράρτημα
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ / ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
προκηρυξη για προμηθεια χυμα γαλακτος για τις αναγκες της σαεκ ιωαννινων 2025-2026
αντικείμενο του διαγωνισμού η επιλογή αναδόχου για την προμήθεια χύμα νωπού γάλακτος για τις εκπαιδευτικές ανάγκες της σ.α.ε.κ. ιωαννίνων - γαλακτοκομική σχολή για το έτος κατάρτισης 2025-2026, και συγκεκριμένα από την υπογραφή της σύμβασης (από 01/10/2025) έως 30/06/2026. η περιγραφή των ειδών γάλακτος, η ποσότητα ανά είδος και οι τεχνικές προδιαγραφές τους αναλυτικά παρουσιάζονται στο παράρτημα αντικείμενο του διαγωνισμού η επιλογή αναδόχου για την προμήθεια χύμα νωπού γάλακτος για τις εκπαιδευτικές ανάγκες της σ.α.ε.κ. ιωαννίνων - γαλακτοκομική σχολή για το έτος κατάρτισης 2025-2026, και συγκεκριμένα από την υπογραφή της σύμβασης (από 01/10/2025) έως 30/06/2026. η περιγραφή των ειδών γάλακτος, η ποσότητα ανά είδος και οι τεχνικές προδιαγραφές τους αναλυτικά παρουσιάζονται στο παράρτημα αντικείμενο του διαγωνισμού η επιλογή αναδόχου για την προμήθεια χύμα νωπού γάλακτος για τις εκπαιδευτικές ανάγκες της σ.α.ε.κ. ιωαννίνων - γαλακτοκομική σχολή για το έτος κατάρτισης 2025-2026, και συγκεκριμένα από την υπογραφή της σύμβασης (από 01/10/2025) έως 30/06/2026. η περιγραφή των ειδών γάλακτος, η ποσότητα ανά είδος και οι τεχνικές προδιαγραφές τους αναλυτικά παρουσιάζονται στο παράρτημα
25PROC017060480
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ / ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
διακηρυξη για προμηθεια χυμα γαλακτος για τις αναγκες της σαεκ ιωαννινων 2025-2026
αντικείμενο του διαγωνισμού η επιλογή αναδόχου για την προμήθεια χύμα νωπού γάλακτος για τις εκπαιδευτικές ανάγκες της σ.α.ε.κ. ιωαννίνων - γαλακτοκομική σχολή για το έτος κατάρτισης 2025-2026, και συγκεκριμένα από την υπογραφή της σύμβασης (από 01/10/2025) έως 30/06/2026. η περιγραφή των ειδών γάλακτος, η ποσότητα ανά είδος και οι τεχνικές προδιαγραφές τους αναλυτικά παρουσιάζονται στο παράρτημα αντικείμενο του διαγωνισμού η επιλογή αναδόχου για την προμήθεια χύμα νωπού γάλακτος για τις εκπαιδευτικές ανάγκες της σ.α.ε.κ. ιωαννίνων - γαλακτοκομική σχολή για το έτος κατάρτισης 2025-2026, και συγκεκριμένα από την υπογραφή της σύμβασης (από 01/10/2025) έως 30/06/2026. η περιγραφή των ειδών γάλακτος, η ποσότητα ανά είδος και οι τεχνικές προδιαγραφές τους αναλυτικά παρουσιάζονται στο παράρτημα αντικείμενο του διαγωνισμού η επιλογή αναδόχου για την προμήθεια χύμα νωπού γάλακτος για τις εκπαιδευτικές ανάγκες της σ.α.ε.κ. ιωαννίνων - γαλακτοκομική σχολή για το έτος κατάρτισης 2025-2026, και συγκεκριμένα από την υπογραφή της σύμβασης (από 01/10/2025) έως 30/06/2026. η περιγραφή των ειδών γάλακτος, η ποσότητα ανά είδος και οι τεχνικές προδιαγραφές τους αναλυτικά παρουσιάζονται στο παράρτημα
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ / ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
διακηρυξη για προμηθεια χυμα γαλακτος για τις αναγκες της σαεκ ιωαννινων 2025-2026
αντικείμενο του διαγωνισμού η επιλογή αναδόχου για την προμήθεια χύμα νωπού γάλακτος για τις εκπαιδευτικές ανάγκες της σ.α.ε.κ. ιωαννίνων - γαλακτοκομική σχολή για το έτος κατάρτισης 2025-2026, και συγκεκριμένα από την υπογραφή της σύμβασης (από 01/10/2025) έως 30/06/2026. η περιγραφή των ειδών γάλακτος, η ποσότητα ανά είδος και οι τεχνικές προδιαγραφές τους αναλυτικά παρουσιάζονται στο παράρτημα αντικείμενο του διαγωνισμού η επιλογή αναδόχου για την προμήθεια χύμα νωπού γάλακτος για τις εκπαιδευτικές ανάγκες της σ.α.ε.κ. ιωαννίνων - γαλακτοκομική σχολή για το έτος κατάρτισης 2025-2026, και συγκεκριμένα από την υπογραφή της σύμβασης (από 01/10/2025) έως 30/06/2026. η περιγραφή των ειδών γάλακτος, η ποσότητα ανά είδος και οι τεχνικές προδιαγραφές τους αναλυτικά παρουσιάζονται στο παράρτημα αντικείμενο του διαγωνισμού η επιλογή αναδόχου για την προμήθεια χύμα νωπού γάλακτος για τις εκπαιδευτικές ανάγκες της σ.α.ε.κ. ιωαννίνων - γαλακτοκομική σχολή για το έτος κατάρτισης 2025-2026, και συγκεκριμένα από την υπογραφή της σύμβασης (από 01/10/2025) έως 30/06/2026. η περιγραφή των ειδών γάλακτος, η ποσότητα ανά είδος και οι τεχνικές προδιαγραφές τους αναλυτικά παρουσιάζονται στο παράρτημα