22PROC010592966
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ / ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ
σύστημα θέρμανσης peltier για το σύστημα ρεομέτρου thermo (thermoscientific viscotester vtiq rheometer) - 132314/2022
η προμήθεια του συστήματος θέρμανσης peltier αφορά στην προσάρτησή του στο ρεόμετρο που υπάρχει στο εργαστήριο (thermoscientific viscotester vtiq rheometer) για το χαρακτηρισμό των ρεολογικών ιδιοτήτων (πηκτοματοποιητική και γαλακτωματοποιητικής δράση) των πρωτεϊνικών παρασκευασμάτων από έντομα και σαλιγκάρια και σε συνδυασμό με άλλα συστατικά τροφίμων σε συνάρτηση με την αύξηση ή/και μείωση της θερμοκρασίας. η παράμετρος της θερμοκρασίας είναι εξαιρετικά σημαντική για αυτού του είδους τις μελέτες. η ρεολογία των γαλακτωμάτων και των πηκτών και γενικά των συστημάτων τροφίμων που παρασκευάζονται με βάση τις πρωτεΐνες από έντομα και σαλιγκάρια είναι πολύ σημαντική για την εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με τις λειτουργικές ιδιότητες των πρωτεϊνών και ιδιαίτερα χρήσιμη για την ανάπτυξη των νέων τροφίμων και θα προσδώσουν επιπλέον πληρότητα, κύρος και πρωτοτυπία στα αποτελέσματά της έρευνάς και τις ακόλουθες δημοσιεύσεις της ομάδας.
  • 20-05-2022
  • 5.800,00
  • Θεσσαλονίκη
22PROC010592785
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ / ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ
σύστημα θέρμανσης peltier για το σύστημα ρεομέτρου thermo (thermoscientific viscotester vtiq rheometer) - 132314/2022
η προμήθεια του συστήματος θέρμανσης peltier αφορά στην προσάρτησή του στο ρεόμετρο που υπάρχει στο εργαστήριο (thermoscientific viscotester vtiq rheometer) για το χαρακτηρισμό των ρεολογικών ιδιοτήτων (πηκτοματοποιητική και γαλακτωματοποιητικής δράση) των πρωτεϊνικών παρασκευασμάτων από έντομα και σαλιγκάρια και σε συνδυασμό με άλλα συστατικά τροφίμων σε συνάρτηση με την αύξηση ή/και μείωση της θερμοκρασίας. η παράμετρος της θερμοκρασίας είναι εξαιρετικά σημαντική για αυτού του είδους τις μελέτες. η ρεολογία των γαλακτωμάτων και των πηκτών και γενικά των συστημάτων τροφίμων που παρασκευάζονται με βάση τις πρωτεΐνες από έντομα και σαλιγκάρια είναι πολύ σημαντική για την εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με τις λειτουργικές ιδιότητες των πρωτεϊνών και ιδιαίτερα χρήσιμη για την ανάπτυξη των νέων τροφίμων και θα προσδώσουν επιπλέον πληρότητα, κύρος και πρωτοτυπία στα αποτελέσματά της έρευνάς και τις ακόλουθες δημοσιεύσεις της ομάδας.
  • 20-05-2022
  • 5.800,00
  • Θεσσαλονίκη

Εύρεση

settings